Formularul de comanda web site reprezinta primul pas spre crearea imaginii online a societatii tale. Din acest moment clientii tai te vor recomanda mai usor. Vei mentine legatura cu acestia, iar ei vor revenii permanent. Iti vei face cunoscute produsele sau serviciile oferite si vei atrage clienti noi.

Prezenta online este obligatorie

prezenta online pentru societati

Este momentul sa apari si tu pe internet iar singura solutie profesionala este sa detii un site propriu. Pentru a avea o imagine de business completa, administrarea sa permanenta este necesara si obligatorie. Comanda acum un web site.

Actualizare web site

actualizari web site

Indexarea periodica in motoarele de cautare principale, adaugarea de continut relevant afacerii tale, administrare si promovare online primara sunt elemente ce trebuie periodic revizuite.

Performanta web site

SEO web site

Un site bun este construit corect si are in spate setari de performanta ce il ajuta sa se ridice pentru a ajunge intr-un timp relativ scurt in primele pagini ale motoarelor de cautare.

Securitate site

securitate SSL web site

Cheile de securitate sunt foarte importante, deoarece confera siguranta celui ce navigheaza prin paginile de site, siguranta la introducerea datelor personale, cat si convingerea ca site-ul este actualizat, are o mentenanta permanenta, iar societatea ce il detine ofera seriozitate.

Inregistrare si gazduire pagina web

Inregistrare si gazduire pagina web

Inregistrarea site-ului poate contine denumirea societatii sau obiectul de activitate intreprins. Gazduirea sa reprezinta spatiul destinat pastrarii si actualizarii platformei web. Aceasta contine paginile, formularele de contact, produsele comercializate, informatiile privind serviciile prestate si multe altele pe un server local.

Prezenta pe retelele de socializare

promovare online web site

Retelele de socializare reprezinta locuri in care te poti promova, iti poti face cunoscuta prezenta online in mod rapid. Prietenii si contactele tale vor vedea ce le oferiin mod interactiv si vor fi la curent cu produsele sau serviciile societatii.

Site pe mobil

comanda web site pe mobil

Site-ul tau va functiona pe orice device smart, respectiv laptop, unitate PC, tableta, telefon, Smart TV, consola. Se adapteaza oricarui tip de ecran si va fi usor de accesat si de navigat.

Formular de comanda WEB SITE

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

 
 

 
Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

https://webdesign.doradosystems.ro