PORTOFOLIU

O societate ce detine un portofoliu si care tine la imaginea sa, va fi prezenta in mod activ si in mediul online.

Portofoliul de clienti al unei companii

Clientilor le va fi mai simplu sa interactioneze cu reprezentantii societatii si sa apeleze la serviciile sale. Se pot informa rapid despre programul de lucru sau despre costurile produselor sau serviciilor prestate. Pot comanda produsele comercializate sau pot face programari online.

Actualizare web site

Platformele online sunt actualizate permanent in functie de necesitatile de interactionare dintre cei implicati. Cei ce ofera produse sau servicii (afacere) si clientii finali sau revanzatorii dupa caz.

Indexare web site

Astfel motoarele de cautare sunt in permanenta informate despre noutatile afacerii tale. Numai in acest fel le pot recomanda clientilor viitori dintr-o perspectiva diferita in fiecare zi de interactiune.

Mentenanta web site

Mentenanta site-urilor este deasemenea o activitate permanenta. Este focalizata pe buna functionalitate a tuturor aspectelor tehnice ce angreneaza bunul mers al afacerii tale in mediul online.

Prezenta online eficienta

Fiecare afacere necesita o prezenta online cat mai lizibila. O prezenta online eficienta confera stabilitate afacerii tale. Unicitatea si aducerea la cunostinta a clientului final sunt informatii relevante despre activitatea societatii, produsele comercializate sau serviciile prestate.


Portofoliu creare si administrare website

Din portofoliu extragem si mentionam o lista scurta de site-uri administrate.

site din portofoliul webdesign.doradosystems.ro

Service IT cu interventie Rapida in Bucuresti (Mentenanta, Service, Reparatii Calculatoare, Laptopuri, Smart TV, Notebook, Tablet PC, Desktop PC si multe altele ).

https://doradosystems.ro/

site din portofoliu  webdesign.doradosystems.ro

Studio Foto Video Profesional din Bucuresti. Executa sedinte foto profesionale, filmari profesionale pentru evenimente cu aparatura de ultima generatie.

https://mecmedia.ro/

site din portofoliul webdesign.doradosystems.ro

Cel mai mare magazin de Perdele si Draperii din Bucuresti. Comercializeaza in magazin si online o gama variata de perdele, draperii, perne, lenjerii de pat, cuverturi, si multe altele.

https://perdele-draperii.ro/

site din portofoliu webdesign.doradosystems.ro

Magazin de Gresie, Faianta si Parchet din Bucuresti. Gresie, faianta si parchet de la producatori de marca, calitate superioara, sute de culori si modele.

https://mcrdesign.ro/

site din portofoliul webdesign.doradosystems.ro

Clinica de Estetica si Remodelare Corporala din Bucuresti. Tratamente pentru piele, tratamente estetice pentru corp, fata, picioare, atat pentru femei cat si pentru barbati.

https://www.bioestetika.ro/

site din portofoliu webdesign.doradosystems.ro

Salon de infrumusetare din Bucuresti . Coafura, frizerie, manechiura si pedichiura, masaj de relaxare, cosmetica pentru evenimente speciale.

https://evrastudio.ro/

site din portofoliul webdesign.doradosystems.ro

Publicatie din mediul online. Stiri si articole din diverse domenii.

https://inprimalinie.org/

site din portofoliul webdesign.doradosystems.ro

Publicatie locala din mediul online. Stiri si articole din diverse domenii.

https://ziarulrevolutionarul.ro/

site din portofoliul webdesign.doradosystems.ro

Site de prezentare a serviciilor si terapiilor realizate in cabinetul de medicina alternativa a terapeutului Aurel Voica.

https://aurelvoica.ro/

Site de prezentare a serviciilor si produselor de camping, drumetii, hobby si timp liber promovate.

https://rulo.ro/

Powered by webdesign.doradosystems.ro