Crearea si administrarea permanenta a prezentei online pentru societatea ta

Fiecare societate are nevoie de o prezenta online cat mai buna. Prezenta online inseamna infatisarea societatii pe internet, in cautarile efectuate de clienti. In fiecare zi internetul este accesat de milioane de ori, iar cautarile sunt indreptate catre toate domeniile de activitate.

contacteaza-ne pentru a ne ocupa de prezenta ta online

Oricand avem nevoie de un produs sau de un serviciu, punem mana pe telefon si cautam pe Google.

Oricine poate accesa la un moment dat pagina ta, insa daca nu exista deloc va gasi o alta societate care are deja creata o prezenta online puternica.

Daca in momentul de fata nu ai deloc setata o prezenta online, chiar si in acest moment tu pierzi clienti.

O prezenta online minimala presupune:

  • Un website de prezentare sau un magazin online cu produsele comercializate cu descrieri complete, fotografii din mai multe unghiuri sau ipostaze;
  • O pagina de Facebook actualizata cu privire la modalitatile de contact cat si presarata cu postari saptamanale privitoare la activitatea societatii;
  • Prezenta in hartile Google sau hartile IOS

Administrare online permanenta

Administrarea prezentei online este la fel de importanta ca si crearea sa. In structura online sunt create legaturi pentru accesare usoara a numarului de telefon sau adresei fizice. Daca la un moment dat acestea se schimba si nu sunt actualizate, clientii vor fi indusi in eroare. Odata indusi in eroare, societatea va pierde credibilitate in mediul online.

pagina firmei tale pot aparea in cautarile pe internet

Ca si modalitatile de contact, se pot schimba, adauga sau inatura produse, servicii sau puncte de lucru. Toate aceste modificari, in mediul online se numesc actualizari si se opereaza permanent. Mentenanta prezentei online este o activitate ce necesita un contact simplificat cu o firma ce ofera servicii IT personalizate.

Daca prezenta online in mediile de socializare este slaba, adu-i o imbunatatire.

Daca in momentul de fata esti prezent pe internet insa nu se ocupa nimeni de actualizari, apeleaza la serviciul de mentenanta website si prezenta online.

2.246 Vizualizari